кадър: bTVРедактор: Плановете за налагане на мерки срещу коронавируса не трябва

...
кадър: bTVРедактор: Плановете за налагане на мерки срещу коронавируса не трябва
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Не трябва предварително да се обявява какви ще са мерките срещу пандемията

кадър: bTV

Редактор: 

Плановете за налагане на ограничения против ковид не би трябвало да се оповестяват авансово, тъй като тези, които са срещу тях подхващат митинги, с цел да ги осуетят. Тази теза застъпи в предаването „ Лице в лице ” по bTV математикът проф. Николай Витанов. Той удостовери прогнозата си, че пикът на новата вълна на пандемията ще е към началото на образователната година. Според него заболеваемостта тогава ще е предходна несъмнено високо равнище, само че дали учениците ще се образоват отдалечено или присъствено е решение на просветното министерство.

„ Голяма част от популацията счита, че нищо не се случва, с цел да оправдае държанието си ”, разяснява математикът. Той беше безапелационен, че дейната антиваксърска агитация е повода за ниското равнище на имунизация в България.

„ Ако вкараш една концепция в главата на човек след избрана възраст, по-късно не можеш да я изкараш ”, съобщи Витанов. Според него тъкмо такава концепция е тази, че от имунизациите нищо не зависи.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР